Sunde My

Jeg må begynde med at konstatere, at det er en umulig opgave at introducere sig selv igennem en computer/smartphone-skærm!

Hvad skal man skrive?
Hvad er vigtigt?
Hvad gider folk læse om?

Alt dette må vi finde ud af hen ad vejen. Jeg starter med en uskyldig præsentation af mig selv, og skulle man være mere nysgerrig, må man hellere end gerne eftelade en kommentar!

Jeg er en pige på 20 år, som bor i skønne, levende København sammen med min kæreste. Jeg læser kunsthistorie på KUA på 2. år, og min fritid bruger jeg på fitness. Jeg træner meget systematisk, gerne 5-6 gange om ugen. Jeg er medlem af Fitness World og er ofte til holdtræning, som jeg synes er vildt sjov, og giver mig et energiboost. Jeg dyrker mest cardio-træning, men er så småt ved at indkomponere nogle styrketræningspas i min træningsrutine. Jeg starter stille og roligt med én gang styrke om ugen, og hvis jeg bliver ‘bidt’ af det, må jeg indføre mere!

Mit forhold til sundhed er lidt specielt – præget af flere år med spiseforstyrrelse, som jeg nu for alvor har besluttet mig at slippe helt. Det er virkelig en sej kamp, og spiseforstyrrelse er ikke noget man ‘bare’ kommer over. Efter mange års kalorietælling og anstrengt forhold til mad, har jeg fået nok. Jeg misunder og beundrer dem, der ‘bare’ kan spise, for det ønsker jeg også.
Jeg ønsker at få mere at vide om sundhed og adaptere den ‘på den sunde måde’, uden påtvunget motion eller underernæring. Jeg vil gerne lære at være sund med måde, og min søgen vil jeg selvfølgelig nøje beskrive her på bloggen.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s