Frokost : rester fra aftensmaden ‘i forklædning’

Som I kunne læse, fik jeg i går skønne grøddeller til aftensmad, jeg havde et par stykker til overs, så i dag fik de ‘nye klæder på’ og blev spist til frokost i form af de her grøddelle-boller, som virkelig er den rene sundhed i madpakken!

image

Jeg brugte simpelthen mine grøddeller som brøderstatning. Det er trods alt bagt grød, så konsistensen er fast, og indholdet er udelukkende kerner og fuldkorn! 🙂

Jeg har ikke gjort noget vildt ved dellerne – jeg har bare skåret dem halvt over og smurt med flødeost på den ene halvdel og rød pesto af peberfrugt og mandel på den anden. ‘Bollerne’ blev derudover fyldt med friskt ruccola og spist til frokost med rigtig god samvittighed!

Igen: ‘den varme grød’ kan anbefales! ♡

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s