Når hverdagen opsluger én…

Jeg ville så gerne være én af de seje bloggere, der hver dag uploader et indlæg, der omhandler et vildt spændende emne. Én af dem, der hver dag leverer sundhedsnyheder, helsetips, kommenterer på spændende debatter og involverer sig i alle mulige projekter.
Det bliver desværre aldrig mig, og det bliver i hvert fald ikke i dag.

Jeg er blevet opslugt af min hverdag, men bestemt ikke på nogen dårlige måde. Jeg nyder faktisk at være tilbage på universitetet. Jeg synes, at det er spændende at få lov at fordybe sig i mit studie igen. Jeg hviler på en hel anden måde, min krop er afslappet, sammenlignet med efter en uge med fuldtidsarbejde. Jeg har stadig mine doubts angående mængder af motion, men jeg kan helt sikkert også se, at den mere rolige hverdag gavner mig!
Jeg har mere tid til at tænke og slappe af. Jeg kan være sikker på at nå at komme med til mine yndlings (og dermed mest motiverende) hold i fitness. Jeg har rigig god tid til at forberede mine måltider, og de bliver derfor både sunde, velsmagende og mættende. Det er så skønt! (Det betyder selvfølgelig også, at der i fremtiden kommer flere opskrifter, deriblandt nogle mere ‘personlige’ end hidtil.)
Jeg er faktisk meget stolt af, at det går så godt med at spise, for dét kan jeg huske fra tidligere semestre, godt kunne være en udfordring engang imellem, hvor trangen til at snacke kom uanmeldt, midt i tung kompendielæsning. Førhen kunne jeg fortabe mig i dadler, snacke i frugt, evt. snuppe en riskiks; kulhydrater var i hvert fald mine bedste venner, hvor det i sidste ende viste sig, at kulhydraterne faktisk snød mig. Eller rettere: de fik mig til at snyde min krop. Jeg fyldte mig selv med unødvendige mængder sukker, alle de såkaldte ‘sunde snacks’ var faktisk et fup.

Nu er det anderledes. Jeg vil have det anderledes, og jeg gør det anderledes. Jeg tænker mere over at spise ‘af nød, ikke af lyst‘. Jeg prøver at adskille følelser og mad.
– Jeg skal lade være med at spise, når jeg føler, at jeg ikke kan nå at komme igennem dagens pensum.
– Jeg skal lade være med at spise, fordi jeg er bange for at blive sulten, når jeg tager hjemmefra.
– Jeg skal lade være med at spise, når jeg keder mig.

Alle ovennævnte punkter har jeg nu i fokus. Alle arbejder jeg på, og i dag synes jeg, jeg har gjort det godt!
Morgenmaden var skøn og mættende chia-grød. I dag toppet med ristede 5-korns flager og græskarkerner. Derudover fik jeg et halvt stykke gourmet-knækbrød med brie ost.

image

Det gav dog ikke den store, meget langvarige mæthed, så inden jeg kørte af sted, fik jeg en avocado-haps samt en spelt/byg-bar med nødder og tørret frugt (meget lille mængde) fra den lokale bager. Uhm, den smagte godt; og man kunne godt smage, der ikke var tilsat sukker. Frokosten fik jeg på uni, og den bestod af gulerodssalat med ristede solsikkekerner og sesamfrø. Dertil snuppede jeg et par kødspyd fra aftensmaden i går.

image

Inden træning fik jeg halvanden snack peber med lidt avocado i, og peberfrugterne toppede jeg med tangsalaten fra i går. Mums! Så var jeg ellers klar til en omgang Thai-Bo!
Aftensmaden forberedte jeg sammen med min søde mand, og den stod på …
LCHF hot dogs!

image

De smagte så lækkert, og egentlig var det ‘bare’ pølser med mayonnaise, løg og agurk i en grillet snackpeber. Så simpelt, og helt fantastisk! En succes, der helt klart skal gentages!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s