Sundhed fra et nyt perspektiv – morgenfriskt budskab

image

Hvad siger I til dét?

Hér var lige lidt morgen-motivation og samtidig et lille ‘cheer-up’. Vorea sundhed, hele det sunde liv afhænger af så mange faktorer, og dét skal man hele tiden huske sig selv på! Som billedet viser, indebærer sundhed også, at man har det godt. På dansk vil man nok oversætte feel good som velvære i den forstand – og det er jo rigtigt! Hvordan kan man være sund (evt. påstå at være sund), hvis ikke man har det godt? Hvis ikke kroppen og sindet trives? Netop, det kan man heller ikke.

Samtidig synes jeg, at det er super positivt, at sundhed er vist hér i form af cyklus! Det er (for mig f.eks.) utrolig betryggende at vide, at selv hvis det værst tænkelige skulle ske! Selv, hvis det skulle kikse med maden, selv hvis man kom til at dumme sig helt vanvittigt meget, selv hvis man kom til at bryde alle sine kost-regler, er der stadig tre andre faktorer, der kan få en op af det sorte hul igen.
Hvis det kikser med maden, skal man derfor huske på at forblive fokuseret på sit positive mål og sine positive delmål. Man skal huske at bevare den positive tænkning, for den giver os velvære. Velvære betyder også, at man ikke skal straffes for at have ‘lavet en fejl’, man skal stadig passe på kroppen og sindet, selv om man har brudt sin plan. Og til sidst skal man huske motionen- den sunde motion, ikke noget træningsbulimi,  (hvor man kompenserer for sin overspisning ved at overtræne og forbrænde kalorier; træning svarer da til kunstigt fremkaldt opkast hos bulimikere), hvilket er et skræmmende og yderst usundt fænomen. Motionen skal også være med til at sikre kroppens velvære! Husk det!

Det ovenstående cyklus skulle gerne give en god mavefornemmelse; jeg har i hvert fald tænkt mig at følge den. Den er motiverende og positiv, så burde den da også være nem at følge, ikke ?  😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s