Lækkerier discovered!

Alt er nyt (eller egentlig ret gammelt, i og med vi er i mit barndomsby) og spændende. Vi opdager gode steder, god mad, gode butikker hele tiden. Vi er i gang, vi er på eventyr, vi hygger!
Gårsdagens jagt gik ud på at finde et slips til min mand, men da dette var gjort, kunne vi slappe af og trække vejret igen, og … finde os noget frokost!
Vi valgte at hilse på min gamle ven ‘Green Way – det sunde stoppested’. Det er en polsk kæde af ‘grønne’ restauranter, der serverer vegansk og vegetarisk mad. Priserne er så lave, at man tror, de laver sjov (ca. 20-25 kr. for en hovedret), råvarene er friske og naturlige – der mangler ingenting!
Desværre kunne jeg ikke overtale kæresten til at kaste sig ud i det vegetariske køkkens ukendte univers, så jeg var den eneste, Green Way fik lov at servicere. Min frokost var en grøntsagsgullash med en stor portion råkost til. Gullashen bestod hovedsageligt af blomkål, squash, gulerødder, og råkostsalaten var lavet af selleri, rødkål og gulerødder.
image

Retten mættede virkelig godt, men derfor kunne jeg stadig ikke modstå deres desserter. Det blev til en cheesecake på en tynd bund af fuldkornsmel og havregryn, som var belagt med æbler. Oven på æblerne lå ostemassen, og alt var dækket med lækkert havregrynscrumble. Mmm…
image

Det havde virkelig været en lækker oplevelse, og denne nemme grøntsagsgullash kunne man helt sikkert afprøve hjemme også! Den var rimelig LCLF, hvilket jo ikke er en ‘kostplan’ jeg stiler efter, men derfor var retten stadig mættende og yderst velsmagende!

Maven havde i hvert fald ingenting at klage over, og det er jo det vigtigste!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s