LCHF kyllingenuggets

En smule forsinket, dog er den her nu; opskriften på LCHF-nuggets, viola!
image

Kyllingefilet
1 æg
Sesamfrø
HUSK
Olie til stegning

Stil tre skåle frem; i den første skal du have HUSK, i den anden sammenpisket æg (evt. Med krydderier efter eget valg), i den tredje sesamfrø. Kyllingefilet skæres i mindre stykker som vendes i HUSK, æg og til sidst sesam (rækkefølgen har betydning). Stykkerne steges i fedtstof efter eget valg.

Jeg har ikke prøvet at bage dem – det vil sikkert godt kunne lade sig gøre, men for det første forsvinder noget af LCHF-effekten, og for det andet vil jeg ikke garantere samme sprøde effekt.

Ps. Jeg dyppede dem i en dressing af mayonnaise og creme fraiche (samme mængde af begge), salt og peber og 1-2 spsk. Sød chilisauce.
Mmm…

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s